Wiatrol Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Witam Mam do zbioru lubelski i chciałem uważyć na nim warke chmieloną świerzą szyszką ale dopiero za 2 tyg. Czy jeśli zamroże szyszki zerwane prosto z krzaka nie stracą one na wartości może ktoś już próbował takiej metody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Witam Mam do zbioru lubelski i chciałem uważyć na nim warke chmieloną świerzą szyszką ale dopiero za 2 tyg. Czy jeśli zamroże szyszki zerwane prosto z krzaka nie stracą one na wartości może ktoś już próbował takiej metody Zerwij za 2 tyg będziesz miał świeżą do warzenia. Żeby w temacie, mroziłem świeżą i była kicha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiatrol Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Dzieki za odpowiedz, a jesli moge wiedzieć jaki był efekt mrożenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi