Mooris Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Witam wszystkich i każdego z osobna. Myślałem, myślałem ... i w końcu się wziąłem, zebrałem i zamierzam uwarzyć swoje pierwsze piwo. Na chwilę obecną jestem na etapie kompletowania sprzętu i oczekiwania na niższe temperatury. Jak tylko obydwa warunki się spełnią biorę się do roboty i mam nadzieję, iż już niedługo dane mi będzie spróbować piwa, które sam ugotowałem ;-) Pozdrowienia z Tarnobrzega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 (edytowane) Czyli się jeszcze nie zabrałeś tylko zabierasz Od jakiegoś tygodnia da się już warzyć bez ucieczki temperatury niektóre style P.S. Witoj Edytowane 31 Sierpnia 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mooris Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Czyli się jeszcze nie zabrałeś tylko zabierasz Od jakiegoś tygodnia da się już warzyć bez ucieczki temperatury niektóre style P.S. Witoj Wstępne kompletowanie sprzętu już kończę i myślę, że nawet w tym tygodniu zamówię surowce ;-) Jeszcze się bije z myślami jaka kapslownica Heavy Duty czy Greta i działam. Buteleczki już czekają i aż piszczę żeby w nie piwo nalać ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Czyli się jeszcze nie zabrałeś tylko zabierasz Od jakiegoś tygodnia da się już warzyć bez ucieczki temperatury niektóre style P.S. Witoj Wstępne kompletowanie sprzętu już kończę i myślę, że nawet w tym tygodniu zamówię surowce ;-) Jeszcze się bije z myślami jaka kapslownica Heavy Duty czy Greta i działam. Buteleczki już czekają i aż piszczę żeby w nie piwo nalać ;-) Ty nawet nie bierz grety pod uwagę bo będziesz żałował - grifo lub grifo heavy duty - obie bardzo dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi