doc75 Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 (edytowane) Cześć wszystkim. Mam na imię Paweł i od czasu rejestracji 2013 r. chciałem robić własne piwo. Niestety zawsze było jakieś ALE: drogi sprzęt, skomplikowane, trzeba czekać, itp......... słowem chcę ale boję się Nadszedł jednak w końcu ten dzień i zakupiłem zestaw startowy (dobrze mieć sklep na osiedlu) uwaga będzie reklama http://homebeer.pl/ Jak dotąd mam za sobą 6 warek z puszki, z czego pierwsza uzyskała wśród znajomych z pracy miano pijalnej i ciekawej w smaku W następny wekend (kiedy dotrze reszta sprzętu) zaplanowane mam kolejne warki: - z ekstraktów słodowych niechmielonych - z zacieraniem według przepisu z forum Chciałby podziękować wszystkim twórcom Wiki Piwo.org, dzięki wam uniknąłem wielu błędów i dużej ilości denerwujących postów na forum Pozdrawiam z Lublina i wracam do lektury forum Edytowane 2 Września 2017 przez doc75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 I zawsze powinno być jakieś ALE, ale w piwnicy i najlepiej własnej produkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi