rot Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Czy ktoś startuje w konkursie piw domowych na tym festiwalu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexy Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Ja chciałem ale konkurs się nie odbędzie. Za mało było zgłoszeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciechanek Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Szkoda, że na długo przed terminem zgłoszeń konkurs został odwołany. Może jeszcze kilka osób by się zgłosiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexy Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Dokładnie! Ja się pytałem organizatorów na Facebooku jakieś 10 dni temu i już wtedy dostałem takie info... musiał być jeszcze jakiś powód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rot Opublikowano 7 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Szkoda, że oficjalnej wiadomości nie zamieścili. Też planowałem wystartować a tak zostałem z 20L NEIPA no ale na pewno nie zmarnuje się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexy Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Jak zamierzasz być na Chmiel Feście to przywieź NEIPĘ i tak! Zdegustujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rot Opublikowano 12 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Jak nie będzie konkursu to raczej nie będą się tam pchał, przyoszczędzę na WFP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi