Hobbysta Opublikowano 23 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Dodawałeś ostatecznie do któregoś ze swoich piw ten brokat spożywczy? Jaki był końcowy efekt? Ile ostatecznie go poszło na litr? Mam obecnie misję ożywienia grodziskiego, które niektórym degustatorom się źle kojarzy. Może brokat ich przekona PozdrówkiHej, ja nie dodawałem, ale znajomy jakiś czas temu robił podobne piwo i dodawał brokatu na oko, moge podpytac jakiego . Efekt fajny, ale trzeba dosc agresywnie nalewac bo lubi osiąść na dnie z drożdżami i sie zbić.Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Paweł Wilczyński 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobbysta Opublikowano 23 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Oto zdjęcia, które odkopałem Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Paweł Wilczyński 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobbysta Opublikowano 31 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 W browarze zaszły zmiany, stary sprzęt - dwa gary 70l i cale z tym zwiazane oporządzenie poszły pod młotek, by ustąpić miejsca rozwiązaniu nieco wygodniejszemu w nowej rzeczywistości lokalowej. Zaczynamy nowy etap - etap Grainfathera Zaraz po sesji bierzemy się do pracy i będą kolejne warki. Od ostatniego wpisu minęło trochę czasu, oraz przewinęło się kilka piw, jedno zakażona, jedno wypite i jedno jeszcze fermentuje, wkrótce je wszystkie tutaj opisze, a i postaram się nieco ożywić tego "mini bloga" bielok 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się