Konstoi Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 WItam Od niedawna mieszkam w Częstochowie i mam pytanie: czy dużo tutaj piwowarów? jakies spotkania? depozyt piwny? Ktoś coś? Widze że na forum cisza o tym mieście moze mają jakieś inne forum? grupa na FB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hophead Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Z tego co się orientuję w Częstochowie funkcjonuje Bractwo Piwne. Poniżej link do ich fanpage. https://pl-pl.facebook.com/bractwopiwneczestochowa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Herman Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Kilka osób pewnie jest ale o depozycie czy spotkaniach forumowiczów nie słyszałem. Na FB mnie nie ma to się nie wypowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GLAURUNG Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Witajcież Spotkania Bractwa Piwnego odbywają się co dwa tygodnie w środy (najbliższe spotkanie jest 18.10.2017) o godz. 18:30 w Piwiarni Częstochowa al.NMP 31. Depozytu w Częstochowie niestety na razie nie ma ale zawsze możesz przynieść jakieś piwko do degustacji Spytaj przy barze gdzie siedzą ludzie z Bractwa. Pozdrawiam i zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GLAURUNG Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Kolejne spotkanie Bractwa Piwnego odbędzie się we wtorek (31.10) o godz. 18:30 w Piwiarni Częstochowa al. NMP 31. Serdecznie Zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shamsh77 Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 witam mam takie same pytanie) gdzie kolejny raz będę spotkanie....mieszkam tu od zeszłego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi