burymichu Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Szybki projekt na 20 minut - tylko dla gadżeciarzy Efektem jest bardo osobista Łyga drewniana. Trochę rozmazał mi się zadek misia, ale ogólnie wyszło ładnie Co będzie potrzebne: Łyga drewniana Drukarka laserowa Papier do drukarki - najzwyklejszy biurowy Rozpuszczalnik nitro lub aceton Łyżka (taka do zupy) Szmatka lub coś w tym stylu. Czynności jakie trzeba wykonać są w tym filimku: Ordi93 i pigmej 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwynbleidd Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Ja bym to na laserze wypalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burymichu Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 11 godzin temu, Gwynbleidd napisał: Ja bym to na laserze wypalił Sposobów jest wiele, ale ten jest chyba najłatwiejszy do wykonania dla znakomitej większości osób. No i większość potrzebnych rzeczy ma się normalnie w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi