kopyr Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Wystarczy' date=' że z odtrąbionej jedności powróciliśmy w sam środek największej wrogości.[/quote']Dyskusje na temat miejsca pochówku Pana Prezydenta Kaczyńskiego będą toczyły się długo po pogrzebie. Jak muszą, niech się toczą, ale nie tutaj. To jest forum piwowarskie, a nie... jakieś inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek73 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 dajcie już na luz z tym tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 (edytowane) pozwólcie że temat odświeżę na chwilę, rocznica katastrofy pod Smoleńskiem i nagła śmierć 96 obywateli polskich w tym Prezydenta RP daje mi takie prawo mimo że to forum piwowarskie... wszyscy jesteśmy Polakami i wierzę w to że większość zdaje sobie sprawę z ogromu tej tragedii, mam nadzieję że nikogo nie uraziłem, to tylko takie moje memorandum dla poległych, ja pamiętam i nie zapomnę Edytowane 7 Kwietnia 2011 przez skybert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 (edytowane) wszyscy jesteśmy polakami Ja nie jestem. Polakiem owszem. I nie wywołuj wilka z lasu, bo zaraz zrobi się kocioł. Niestety tematy z pozoru łagodne czy stonowane potrafią wywołać niezły zamęt. Edytowane 7 Kwietnia 2011 przez Tomek-Pasieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi