Zbyszek T Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam, Tak chciałem się pochwalić - jakiś czas temu zrobiłem taką szafkę na fermentor. Nie mam piwnicy, miejsca na składowanie, także jest to wynik kompromisu z LP Na dole skrzynka na ziemniaki, w środku fermentor, na górze kawiatek Zajmuje tyle miejsca co wcześniej sama skrzynka W tym fermentorze zacieram i fermentuje. Puki co musi wystarczyć Edytowane 12 Kwietnia 2010 przez Zbyszek T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolomar Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Kranik możesz przekręcić i wsunąć fermentor głębiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Witam, Tak chciałem się pochwalić - jakiś czas temu zrobiłem taką szafkę na fermentor. Nie mam piwnicy, miejsca na składowanie, także jest to wynik kompromisu z LP Na dole skrzynka na ziemniaki, w środku fermentor, na górze kawiatek Zajmuje tyle miejsca co wcześniej sama skrzynka W tym fermentorze zacieram i fermentuje. Puki co musi wystarczyć Ładne ci wyszło, ale małe bardzo Gdzie półki na pozostałe co najmniej 4 fermentatory U mnie 5 prawie zawsze pełnych stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 To mnie się wydawało ostatnio że się zapuściłem - trzy na cichej w domu, 1 na cichej w lodówce i jeden na burzliwej w styropianówce. A normalnie to dwa, maksymalnie trzy jednocześnie. pzdr flood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszek T Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Kranik możesz przekręcić i wsunąć fermentor głębiej To wiem, ale akurat zlewałem z fermentora piwo i tak zostało A co do ilości fermentorów - jak się nie ma co się lubi... Mieszkanie 50 m2, bez piwnicy, 3 osoby - naprawde nie jest prosto w ogóle jakieś rozsądne miejsce na taki baniak skombinować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 u mnie zwykle pod stołem i obok w kuchni stoją dwa szklane. A co się o tym nasłucham... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Kranik możesz przekręcić i wsunąć fermentor głębiej To wiem' date=' ale akurat zlewałem z fermentora piwo i tak zostało A co do ilości fermentorów - jak się nie ma co się lubi... Mieszkanie 50 m2, bez piwnicy, 3 osoby - naprawde nie jest prosto w ogóle jakieś rozsądne miejsce na taki baniak skombinować.[/quote'] Się chłopie nie przejmuj tymi mądralami co tam mają jakieś kilka zalanych fermentorków i się cieszą że mają full Ja zawsze podziwiam ludzi którzy nie mają super warunków a warzą mimo przeciwności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Się chłopie nie przejmuj tymi mądralami co tam mają jakieś kilka zalanych fermentorków i się cieszą że mają full Ja zawsze podziwiam ludzi którzy nie mają super warunków a warzą mimo przeciwności. Nie słuchaj go Miejsce dla piwowarstwa musisz jakoś wygospodarować, zaraz dojdą ci skrzynki z butelkami, fermentatory z czasem same się mnożą i musi miejsca starczyć. Ja warzę w małej, wydzielonej części garażu i się jeszcze jakoś mieszczę. Telewizor można wywalić, ale miejsce na piwo musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszek T Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 (edytowane) Się chłopie nie przejmuj tymi mądralami co tam mają jakieś kilka zalanych fermentorków i się cieszą że mają full Ja zawsze podziwiam ludzi którzy nie mają super warunków a warzą mimo przeciwności. Nie słuchaj go Miejsce dla piwowarstwa musisz jakoś wygospodarować' date=' zaraz dojdą ci skrzynki z butelkami, fermentatory z czasem same się mnożą i musi miejsca starczyć. Ja warzę w małej, wydzielonej części garażu i się jeszcze jakoś mieszczę. Telewizor można wywalić, ale miejsce na piwo musi być [/quote'] Garażu też nie mam W jednym pokoju mój brat, w drugim ja z narzeczoną hm... w sumie jakbym jej się pozbył, to więcej miejsca by bylo A pod stołem w kuchni 2 skrzynki piwa, reszta w butelkach na górnych szafkach w kuchni. Na pierwszy rzut oka - melina A ile przyjaciół mi przybyło, odkąd się okazało, że dobre piwo robie Edytowane 12 Kwietnia 2010 przez Zbyszek T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 He he do koryta to wielu się znajdzie, ale faktycznie miejsca trochę potrzeba bo popyt rośnie szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Brata trzeba wyeksmitować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Nie mówiłem o sobie tylko tak ogólnie.My dajemy radę i z podażą i z popytem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi