faynie Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Szanowni forumowicze, chciałbym się przywitać. Mam na imię Rafał i dopiero zaczynam swoją przygodę z piwowarstwem domowym, dopiero kompletuję elementy browaru. Liczę na to, że wyciągnę dużo przydatnych informacji i porad z Waszej bogatej wiedzy. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guanoapes Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Witam serdecznie ja również przyszedłem poczytać i poszukać informacji, które mnie interesują, pozdrawiam serdecznie Bartosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwex Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naukee Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Witam Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salebril Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Witam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi