lachim078 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Witam wszystkich forumowiczów . Wprawdzie zabrałem głos na forum kilka dni wcześniej w wątku związanym z wydarzeniami z 10 kwietnia, ale wypada się oficjalnie przywitać. Jestem z Wami już jakiś czas, ale do tej pory jedynie zdobywałem informacje czytając forum i nie zawracałęm Wam głowy swoją osobą. Poczyniłem już 8 warek, więc doświadczenie mam raczej mizerne, chociaż z każdą warką jest większe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Witamy dobrze sobie radzisz nie bój sie zabierać głosu na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Witam, Osiem warek to sporo, więc i doświadczony w podbojach jesteś. Opisz swe poczynania to chętnie pocztytamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Witam sąsiada Fajnie, że Pomorze nam się coraz bardziej rozkręca piwowarsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara6 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 I ja witam z Gdańska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy_jb Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Pozdrawiam i życzę samych udanych warek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Powitać Piwowara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi