Pieron Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Hee, Po otwarciu lekko się spieniło i piana chciała uciec. Kolor złoty, mglisty. Piana drobniutka, od początku do końca cienka warstwa, która również pozostaje na szkle. Nagazowanie solidne, ładnie w kuflu pracuje. Zapach ?? Lekko chmielowy. W smaku słodowo - chmielowy, z utrzymującą się delikatną goryczką na końcu. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Jestem z tej warki zadowolony pomimo ze nr 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Kwasa nie było, a wszyscy boją się 13-tki. Foto poniżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Dziś wypiłem drugą otrzymaną butelczynę. Prócz tego że trochę przegazowane jest rewelacyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 To jakaś telepatia ja dzisiaj też go piłem. Jest przegazowane nie posiadam danych i nie wiem ile dałem glukozy. Rad jestem że piwo smakowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi