Piotrek2632 Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 (edytowane) Witam was serdecznie, dość późno do was dołączyłem, kraftami interesuje się od kilku lat, od 2 lat jestem piwowarem domowym, a ostatnio ( 2 miesiące temu) rozpocząłem także swoją przygodę z Youtubem.:) Mam nadzieję, że pobyt tu będzie fajną przygodą, i wiele się od was nauczę:) Jest tu ktoś z lubelskiego? Edytowane 2 Lipca 2018 przez Piotrek2632 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaingorn Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 (edytowane) Siemanko! Moim pierwszym serio goryczkowym piwem tez był właśnie atak chmielu, rok 2014 Edytowane 3 Lipca 2018 przez kaingorn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2632 Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 u mnie rok 2013 z tego co pamiętam, chyba lipiec:D W takim razie zapraszam do obserwowania:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi