tomi1982 Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Hi Mam pytanie kiedy najlepiej dodawac słód melanoidynowy? Na koniec czy zaraz na poczatku? nie zrobi problemow przy probie jodowej ? Dziekuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sihox Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Normalnie od początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi1982 Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 ok, Dziekuje. zabieram sie za warzenie RISa Ziarno Strzegom Pale Ale 4.4 kg 52.4% 79 % 6 Ziarno Monachijski 1.7 kg 20.2% 80 % 16 Ziarno Strzegom Karmel 600 0.2 kg 2.4% 68 % 601 Ziarno Strzegom Czekoladowy 400 0.4 kg 4.8% 68 % 400 Ziarno Melanoiden Malt 0.3 kg 3.6% 80 % 39 Ziarno Strzegom Czekoladowy 1200 0.35 kg 4.2% 68 % 1202 Ziarno Jęczmień palony 0.25 kg 3% 55 % 985 Ziarno Pilzneński 0.8 kg 9.5% 81 % 4 i farbiace dodam na koncu ale ten Melanoiden nie wiedzialem kiedy dodac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się