Przymus Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Czołem, Jakie macie doświadczenia z dodawaniem liści m.in. poziomek lub innych krzakow/drzew owocowych do piwa? W jakiej postaci (suszonej, swieżej a może sfermentowane liście i postać herbatki) je dodawać i w jakiej ilości żeby były wyczuwalne? Kiedy dodawać, na koniec gotowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się