Pieron Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Piana drobniutka, gęsta, beżowa. Nagazowanie prawidłowe. Kolor czarne, podczas mieszania widać był że klarowne. W smaku na pierwszym planie nutki palone, trochę karmelowe i lekko chmielowe, które utrzymuje się do końca. Wyczuwalna lepkość w ustach. Super stout. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Foto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Dzięki Adam za Twe słowa ,bo już chciałem na pewien czas odejść od Stoutów. Nie dlatego, że mi nie smakują, ale jakoś bardziej patrzę w stronę Koźlaków :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Stout a Koźlak to dwa inne piwa. Warz to i to bo oba są zacne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Stout a Koźlak to dwa inne piwa.Warz to i to bo oba są zacne. Chodzi o to że Koźlak ma u mnie większy "popyt" Mnie smakuje i Stout i Koźlak, ale znajomym bardziej Koźlak, po prostu jeszcze się im gęby nie przybadały do Stoutów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Z tym przybadaniem to chyba dopiero nowe pokolenie, bo ja też wolę dolniaki, ale i przepadam za dobrymi górniakami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi