tazy Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Witam, potrzebuje małej porady bardziej doświadczonych kolegów niż ja czy bardziej opłaca się budowa kadzi typu 3w1 czy wszystko osobno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwnymar Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Ja polecam 3w1 jako optymalniejsze i wygodniejsze rozwiązanie (mniej sprzętu, mycia itp). Używam gar z zaworem kulowym + długa bazooka i hop spider. Po ok 100 warkach uważam że to najfajniejszy zestaw jaki dotąd miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazy Opublikowano 30 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Jakąś fotke możesz kolego wrzucić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 11 godzin temu, piwnymar napisał: Ja polecam 3w1 jako optymalniejsze i wygodniejsze rozwiązanie (mniej sprzętu, mycia itp). Mycia masz tyle samo . Jeżeli masz miejsce na przechowywanie sprzętu to możesz zrobić sobie duży zestaw , jeżeli nie to pozostaje 3w1. Ja mam coś takiego i jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porman Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 4 godziny temu, jac007 napisał: Ja mam coś takiego i jestem zadowolony. Hej - a dałbyś radę wstawić jakiś prosty schemat co jest czym i do czego podłaczone za pomocą czego? W sensie pompy, grzałki itd? Bardzo zgrabnie to wygląda i się zastanawiam nad budową czegoś podobnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi