victor Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 (edytowane) Cześć Muszę Wam się pochwalić, że mój brat cioteczny sam waży piwo kraftowe. Urządził sobie elegancką piwniczkę całą z betonu (coś jak to http://www.vhct.pl/pl/beton-architektoniczny-w-lazienkach) a w niej regały na leżakujące piwo. Właściwie co tydzień cały dzień spędza w kuchni. Sam też projektuje i drukuje własne etykiety. Próbowałem, kilku różnych i jedne mi bardziej smakują a inne mniej. Ale generalnie powiem Wam, ze fajnie mieć jakąś pasję a ta jest wporzo Edytowane 2 Września 2018 przez victor Jarzyn_waleczny i majlosz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c64club Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Mój brat osobisty cydry czyni. Dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Herman Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 No tak, siedzi sobie sam i waży to piwo kraftowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2632 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 vettis 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi