ghianis Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 czy ktoś wie na ten temat coś więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnp Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 nie da się zrobić piwa z zielonego słodu - ta opinia krąży na browarbizie i na piwoorg. oczywiście tak powie ten kto nie próbował, ja próbowałem i się udało. Piwo było smaczne. http://www.piwo.org/forum/t2142-u-bnp--pszeniczne-miodowe.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 trzeba sobie najpierw zadać pytanie co daje suszenie zesłodowanego ziarna. Jeśli zmielisz zairno i zatrzesz bezpośrednio po uzyskaniu odpowiedniego wzrostu kiełków to będzie ok. Nie wiem coby sie stało, gdyby kiełki zbytno urosły, ale na pewno spadła byznacznie wydajność przez zagospodarownie przez nasiono materiału zapasowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnp Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 no to teraz dałeś BelzebubPosty: 666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 no to teraz dałeś BelzebubPosty: 666 he he mroczna liczba, powineniem chyba zrzut z ekranu zrobić dla upamiętnienia tej chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnp Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 już za późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się