bogdan62 Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Koledzy technika osiągnięcie temperatur nie ma tu żadnego znaczenia.Co sadzicie o możliwości otrzymania brzeczki której WB-06 nie odfermentują do 2 blg. W piaskownicy piwowarskiej poczytaj temat "piwo nie chce odfermentować", tam Związkowiec podał gotowy przepis. Przerwę z tem.62-65 zastąpił przerwą w temp.67, a biorąc poprawkę na ewentualny błąd pomiarowy, temperatura w tej przerwie mogła być o 1-2 stopnie wyższa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się