Skocz do zawartości

Odwrócona dekokcja -zacieranie ma słodko.


bielok

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy technika osiągnięcie temperatur nie ma tu żadnego znaczenia.

Co sadzicie o możliwości otrzymania brzeczki której WB-06 nie odfermentują do 2 blg.

W piaskownicy piwowarskiej poczytaj temat "piwo nie chce odfermentować", tam Związkowiec podał gotowy przepis. Przerwę z tem.62-65 zastąpił przerwą w temp.67, a biorąc poprawkę na ewentualny błąd pomiarowy, temperatura w tej przerwie mogła być o 1-2 stopnie wyższa.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.