Skocz do zawartości

Browar u Kreta


Rekomendowane odpowiedzi

W sobotę warzyłem Koelsha mocno nietypowego bo z racji polowych warunków nie mierzyłem wagi słodów dokładnie końcowego blg ani ile wyszło. No nic wyszło ok 25l 14°Blg i ciemne jak nie wiem. Zadałem drożdżami Zymoferm Kolesh po 36h nic więc zadałem jakieś suche które mi kiedyś zostały kolejne 12h i nic. Już nie mam czego dodać... :smilies: Że nie miałem z czego starteru zrobić :okey:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.