Jasiu Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Mam poniższy reduktor CO2: Chciałbym jakoś "rozgałęzić" go na dwa węże do dwóch kegów. Czy istnieją jakieś trójniki, żeby zamiast jednego kroćca na dole wychodziły dwa? Jeśli tak to po jakiej fachowej nazwie i gdzie można takie cudo wyszukać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebol77 Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 No tak jak piszesz „trojnik co2” Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Po wpisaniu w google trójnik CO2 wyskakują różne dziwne wihajstry, ale nie wygladają, jakby miały pasować. Jeszcze znalazłem coś takiego: Ktoś się orientuje gdzie to dostać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebol77 Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Alledrogo/ sklepy spawalnicze. Chociaz jesli jeszcze nie masz tego reduktora kup podwojny. Nie bedziesz zalowac Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebol77 Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Właśnie reduktor już mam pojedyńczy, a nie zależy mi na różnym ciśnieniu na wężach, także chciałem po prostu rozdzielić na dwa kroćce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebol77 Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 https://m.olx.pl/oferta/reduktor-co2-do-piwa-rollbar-nalewak-do-piwa-CID619-IDuClAf.htmlAlbo wez swoj reduktor i idz do pierwszego sklepu spawalniczegoWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi