Pieron Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Kolor bursztynowy, piwo mętne. Piana drobno-pęcherzykowa, gęsta, biała. Zapach słodowo - cytrusowy (chmielu), po ogrzaniu alkoholowy. W smaku chmielowe, rozgrzewające, goryczka pozostaje na długo i zasłania smaki. Ogólnie dużo chmielu. Kiedy było warzone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Jeszcze foto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się