Pieron Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Kolor słomkowy, piwo klarowne z widocznymi cząsteczkami. Piana gęsta, trwała, pozostająca na szkle. Zapach orzeźwiający, chmielowy. W smaku słodowo - chmielowe z podkreśleniem na chmiel. Super czeski pils. Jestem zachwycony, niby zwykły pils a super się pije. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Foto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Dzięki Adam za ocenę mojego piwa. Cieszę się, że Ci smakowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Właśnie skosztowałem to piwo. Jest niezłe , choć chyba chmiel jest zbyt dominujący w smaku. Niestety takie piwo lubię i takie piwo będę warzył. To jest moim celem. A BJCP? Tym razem :NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Właśnie skosztowałem to piwo. Jest niezłe , choć chyba chmiel jest zbyt dominujący w smaku. Niestety takie piwo lubię i takie piwo będę warzył. To jest moim celem. A BJCP? Tym razem :NIE. Pils powinien posiadać to coś Ignac, o wysokim poziomie Twoich piwek przekonałem się w Brennej. Tak trzymaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi