tomek1179 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Witam , Panowie moja pierwsza Warka ,fermentacja burzliwa wstawiona z soboty na niedzielę w nocy, mamy wtorek i tak to wygląda, już tak nie buzuje jak pierwszej doby i chodze doglądam codziennie temperatury i wgl i mam "stresa" jak na maturze od pierwszego momentu warzenia..... Mam nadzieje że coś z tego wyjdzie... Browar to zestaw startowy z twojbrowar.pl i zestaw Polskie Jasne. Pisze bo chcialbym coś uslyszec od osób bedacyh dłużej w tym naszym pieknym temacie Panowie, Pomożecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sredstvom Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Ale jakie jest pytanie? Bo na zdjeciu wyglada jak "opadnieta" czapka drozdzowa, czyli fermentacja hula. Jesli chodzi Ci o to ze szybko poszlo, to pytanie, jakie to drozdze i w jakiej temperaturze otoczenia toto stoi, a w dalszej czesci - jaka byla temperatura fermentacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sredstvom Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 ---juz Ci w blizniaczym watku koledzy odpowiedzieli. Nie duplikuj please Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się