Adrian Siedlarski Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 (edytowane) Witam serdecznie piwowarów. jestem początkujący w temacie i nie chce niczego szyć z głowy, dlatego proszę o pomoc. Pozostało mi trochę surowców, w razie potrzeby dokupie co bedzie trzeba. Jeżeli ktoś ma pomysł na recepturę to bardzo proszę o pomoc: 2kg pale ale 800g monachijski 700 biscuit 500g carafa II 900g carahell + gęstwa us-04 i suchary us-05 (najlepiej zużyć gęstwe) I chmiele po 30g: chinook mosaic, centennial i hersbrucker Jak narazie zrobiłem, ipe, black ipe, FAH i stouta. Oddaje się w wasze ręce. Może jakieś ciemniejsze piwo, ale niekoniecznie stout? Edytowane 12 Stycznia 2019 przez Adrian Siedlarski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobbysta Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Jest wątek "co mogę zrobić z tych składników" gdzie szybciej uzyskasz odpowiedz, a na dodatek nie bedzie niepotrzebnych postow.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Siedlarski Opublikowano 12 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Ten wątek powinienem skasować w takim razie? Nie wiem jak to zrobić xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi