Lesnik94 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Witam mam na imię Michał lat 25, można mnie spotkać w Poznaniu lub w Kraśniku. Po 6 latach oglądania różnych kanałów tematycznych, czytania artykułów i wahania się nad zakupem sprzętu zacząłem w końcu swoją przygodę z piwowarstwem domowym.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielN Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 15 minut temu, Lesnik94 napisał: Po 6 latach oglądania różnych kanałów tematycznych, czytania artykułów i wahania się nad zakupem sprzętu zacząłem w końcu swoją przygodę z piwowarstwem domowym.? Lepiej późno niż wcale! Pozostaje mi jeszcze przywitać nowego kolegę. Cześć @Lesnik94. Lesnik94 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurt Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 No no 6 lat wyczekiwania WitajWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Lesnik94 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi