_Makar_ Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 (edytowane) Cześć! Za kilka dni może wpaść mi w ręce chłodziarka do wina Klarstein Vinamour 40D. Planuję zmontować kegerator pod 2 corneliusy i tutaj moje pytanie. Po wewnętrznych wymiarach chłodziarki (46,5 cm szerokości i 40,5 cm głębokości) wychodzi, że 2 corneliusy wejdą idealnie na styk. Póki co mam tylko jednego kega więc nie będę w stanie przymierzyć. Mogę zaufać tym wymiarom czy lepiej szukać czegoś innego? I jeszcze najważniejsza kwestia - ta chłodziarka jest podzielona na 2 strefy chłodzenia, kontroler znajduje się mniej więcej po środku. Zastanawia mnie, czy dałoby się ten kontroler wymontować i przenieść na górę żeby zwiększyć ilość miejsca. Mam nadzieję, że ktoś bardziej doświadczony ode mnie doradzi mi w tej kwestii Dzięki! Edytowane 18 Lutego 2019 przez _Makar_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenris Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 ja bym szukał czegoś innego, najlepiej sklepowej witryny/szafy chłodniczej, jak już musisz mieć to przeszklone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi