Marchelli Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Witam Mam ogromna prosbe, do uzytkownikow grainfather'a, czy ktos mogl by mi zmierzyc srednice dolnej plyty z dziurkami, tego sitka, szukam wszedzie i nigdzie nie ma podanych wymiarow, pisalem do kliku sklepow oferujacych takie plyty ale zaden nawet nie odpisal. Z gory ogromnie dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Czaja Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Na tyle na ile mogłem precyzyjnie 263 mm , niestety nie mam tak dużej suwmiarki by było na 100% Robert87 i Marchelli 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchelli Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Dzieki bardzo, ale w takiej sytuacji jest o 10cm za mala ta plytka, myslalem ze cos w granicach 360mm bedzie, jeszcze raz dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Robert87 i Marchelli 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi