tieroo Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Witam Świeżo "uwarzony" jestem, choć od jakiegoś czasu czytam wszystko co napiszecie niestety zaczynam od brew-kitów, właściwie to z nimi eksperymentuje zachęcony opisami jak je ulepszać. Mam na dzieje ze w czerwcu pierwsze prawdziwe warzenie tylko muszę odłożyć na kociołek, bo na taboret lub gotowanie na mojej kuchni sobie pozwolić ze względów technicznych nie mogę. Jestem smakoszem pszenicznych wszelkiego rodzaju, tak więc o nich pewnie będę pisał najczęściej. pozdrawiam z Chabrowego Wzgórza w Wieliczce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Witam Debiutujesz na forum w Dniu Piwowara oby przyniosło to Tobie satysfakcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Dobre wyczucie czasu przy warzeniu ponoć ważne Zobaczymy już niedługo pozdrawiam tier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beztroski1 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Golkowice kolo Wieliczki tez witaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Witaj na forum w dniu Piwowara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natrix Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Cześć! Zostaw brew-kity i eksperymentuj z zacieraniem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się