roomas Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Hej piwosze !! witam serdecznie całe piwne forum zainteresowało mnie własne, domowe piwko zanim się wtopie w tematykę mam małe pytanko: ze względu na charakter mojej pracy (pon-pia pracuje w warszawie) pozostaje mi tylko weekend na warzenie czy tylko 2 dni w tygodniu wystarczą na całą zabawę w warzenie ?? czy muszę codziennie doglądać ?? pozdrawiam z pianką roomas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Spokojnie możesz warzyć w wekendy . Nakielskie piwowarstwo rośnie w siłę tu masz pokaz warzenia http://www.piwo.org/forum/t2729-30-05-2010-Pokaz-warzenia-Naklo-nad-Notecia.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roomas Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 dzięki za odp oczywiście w niedziele bede jak będziesz miał chwilkę to pogadamy !! do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 jak będziesz miał chwilkę to pogadamy !! Ale chyba z Tomkiem bo mnie nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Ale chyba z Tomkiem bo mnie nie będzie Eee no jak możesz roomas zapraszam. Pomieszasz w garze, będziesz wiedział co i jak A weekendy są wystarczające, potrzeba 1 dnia na warzenie, po tygodniu 1 wieczór na przelanie i po kolejnych dwóch tygodniach popołudnie - wieczór na zabutelkowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Eee no jak możesz niestety w pracy jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roomas Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 roomas zapraszam. Pomieszasz w garze, będziesz wiedział co i jak . kurcze, już się nie mogę doczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Eee no jak możesz niestety w pracy jestem W sumie ja też będę w pracy... A jeśli chodzi o wzrost nakielskiego piwowarstwa... Tuż obok (ze 3 km od centrum) mamy jedyny czynny browar w województwie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
debowy Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 tylko nie wszedzie dostepny - a szkoda, podobnie jak z czarnkowem czy miloslawska fortuna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi