MiR Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Dzisiaj w końcu zabrałem się za wskrzeszanie starego śrutownika, zakup dokonany w serwisie alledrogo okazał się jednak bardzo tani. Po rozkręceniu tego cuda okazało się że zostało już ono kiedyś potraktowane drucianką i jakimś olejem i w takim stanie odstawione pewnie do piwnicy, przez co był czarny i aż lepki z brudu. Dzisiaj poszła w ruch drucianka, papier ścierny i wiertarka z końcówkami szlifierskimi. Narazie zamieszczam zdjęcia śrutownika w stanie dziewiczym, jutro jeszcze czeka mnie odtłuszczanie i malowanie Wie ktoś może co to za model ? O postępach w reanimacji będę pisał na bieżąco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiR Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Reanimacja zakończona Czas poświęcony około 3 godziny i jakieś 6 piw Materiały puszka farby, pędzelek, papier ścierny, wiertarka + tarcze szlifierskie i polerskie. Całkowity koszt reanimacji około 15zł Poniżej foto niestety robione telefonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Chciałem go kupić ale mnie uprzedziłeś Dorobiłeś korbę? Czy zamierzasz używać wiertarki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiR Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Korbę dostałem wczoraj od kolegi zmieni się mocowanie i będzie pasować narazie jade na wiertarce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi