Marusia Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Zapraszam was, mili piwowarzy domowi do nas do browaru 3 sierpnia na imprezę plenerową z dobrym piwem i jedzeniem. Będziemy też warzyć piwo domowym sposobem. tzn. ja będę warzyć - przypomną mi się czasy Szkółek w Czeskim Raju ? Jeśli się zbiorą chętni do przybycia z własnym piwem, to przygotujemy dla Was specjalne miejsce - tylko dawajcie znać tu w temacie, żebym wiedziała, na ile osób szykować kącik piwowara. Oprócz tego piwowarzy, którzy mi pomogą w warzeniu, żebym też miała czas na piwo, mają nieograniczony dostęp do ośmiu kranów, które będą odpalone podczas imprezy ? A na kranach m.in. Frutal, czyli piwo wg receptury Michała Kordka, które wygrało 2 lata temu Wrocławski Konkurs Piw Domowych. Link do wydarzenie na FB: https://www.facebook.com/events/422919681631235/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sredstvom Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Ej no, ludkowie zloci, czemu podczas Woodstocku? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 24 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 No niestety, nie da się tak wybrać daty, żeby z czymś nie kolidowała - zawsze coś się dzieje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_87 Opublikowano 25 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Ja na Woodstocku będę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi