Jar Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Proszę o kontakt piwowarów domowych, mieszkających na Mazurach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
advisorylyrics Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 W dniu 6.08.2019 o 22:17, Jar napisał: Proszę o kontakt piwowarów domowych, mieszkających na Mazurach. Wpisz w google mapa piwowarow piwo.org i powinna Ci taka mapka wyskoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jar Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zrobiłem tak, ale aktywność w większości z nich to rok 2017 - prawie nie zaglądają tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
advisorylyrics Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 W dniu 9.08.2019 o 00:10, Jar napisał: Zrobiłem tak, ale aktywność w większości z nich to rok 2017 - prawie nie zaglądają tu. Ja jestem z Warmii a co potrzeba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juniorek Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Skąd dokladniE jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi