chmaju Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Cześć, Ma ktoś dokumentację do chłodziarki do piwa Cornelius coldflow c17? Chciałbym wymienić pompę do chłodzenia kranu i dorobić jej wyłącznik gdy jej nie potrzebuję. Nie znalazłem natomiast na google żadnych informacji ani pomp które pasują do c17. Załączam tabliczkę znamionową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Masz numer pompy która jest teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmaju Opublikowano 11 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 nie mam... a gdzie mogę znaleźć ten numer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Na pompie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmaju Opublikowano 11 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 z zewnątrz nie ma żadnego oznaczenia, natomiast postaram się bliżej weekendu wyciągnąć ja i może tam znajdę jakąś tabliczkę Robert87 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi