winiar Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Czy ktoś używa tego typu beczki? Jeśli tak, to jakie wrażenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchelli Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Ja mam cos podobnego, ale na zacier uzywam, troche wieksza, jakos nie zauwazylem wiekszych problemow, ale jakos ten plastik do mnie nie przemawia, wiaderka fermentacyjne sa z innego wykonane, przezucilem sie na beczki nierdzewneWysłane z mojego SGP621 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winiar Opublikowano 15 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 a jakie używasz nierdzewne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchelli Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Ale te beczki nierdzewne uzywam tylko do robienia win, albo wlasnie zacierow do destylacji, 65litrowe i 110litrowe, mam ich w sumie 6 sztuk, myslalem tez o jakich fermentorach stozkowych do piwa, jakies 30litrowe, ale potrzebuje takie jakies 3-4 sztuki i nie znalazlem jeszcze odpowiadajacych mi rozmiarowo i cenowoWysłane z mojego SGP621 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winiar Opublikowano 15 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 fajne, gdzie takie kupiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchelli Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Ebay, sa tez na allegro ale cena zaporowa, te sa wszystkie uzywane, jedna 110l praktycznie nowa, i chce sprzedac, bo nie uzywam jejNa allegro szukaj Speidel pasteryzatorWysłane z mojego SGP621 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi