Paweł Wójcik Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Witam, Chcę uwarzyć American Brown Ale i potrzebuje opinii w sprawie receptury. Wydajność ok 60%, zakładane Blg 13-14. Zasyp : - Maris Otter Pale Ale 5-7 EBC Thomas Fawcett- 5 kg - Caraamber 60-80 EBC Weyermann 0,5 kg - Abbey 40-50 EBC Weyermann 0,5 kg - Cara Crystal 150 EBC Castle Malting 0,5 kg - Czekoladowy 400 Viking Malt 0,2 kg Chmiele : Columbus (CTZ) : 60 min --- 10g 20 min --- 5g Ahtanum: 20 min --- 10g 0 min ---- 20g Drożdże: Fermentis Safale S-04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się