Porters Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Witam. Mam piąty dzień na fermentacji drozdze 1762 po starterze 24h. Fermentacja 18 stopni. Jak narazie odfermentowanie z 23 na 10.5. Fermentacja jeszcze trwa na dobre. Jakie są Wasze doświadczenia, do ilu blg schodzi na tych drożdżach? Jakie preferujecie temperatury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się