anteks Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Słowo klucz"spawalniczy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 27 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Czyli wymienić na "piwny" i bąbelki znikną ? Jakiś link co bym się mógł uświadomić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radi_wroc Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 (edytowane) 9 godzin temu, bronek napisał: Jak się wysyca to jak może być przegazowane? Miało być wytrąca ?... psikus słownika Co to za różnica, że "spawalniczy". Ważne jest by był do co2 i sprawny. Edytowane 28 Listopada 2019 przez Radi_wroc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 28 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 46 minut temu, Radi_wroc napisał: Miało być wytrąca ?... psikus słownika Teraz to ma jakiś sens Czyli można przyjąć, że przy drugiej próbie piwo zostało wygazowane, a pęcherzyki w przewodzie nie powstają w wyniki przegazowania? 48 minut temu, Radi_wroc napisał: Co to za różnica, że "spawalniczy". Ważne jest by był do co2 i sprawny. Też mnie to ciekawi. Jedyną wadą takowych jest jak już wspomniałem nieprecyzyjny odczyt wartości. Mam reduktor dwustopniowy z rotametrem w Tigu i jedyna różnica to stabilność jak i dokładność pomiaru przepływu, ale co to ma do rzeczy przy kegowaniu zwłaszcza gdy się posiada dodatkowy manometr w instalacji hmmm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi