fcwojtul Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Witam z Gdyni! Moja wielce szanowna Małżonka sprezentowała mi na okrągłą, 31 rocznicę moich urodzin zestaw do warzenia piwa I w taki właśnie sposób rozpocząłem swoją przygodę z warzeniem piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beztroski1 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Witam . Ja tez mam rocznice ale 38ma .I niedaj sie przekonac nacos innego. Jakie piwo by ci nie wyszlo i tak bendzie inne od kupnych (lepsze).Daj znac o wymiane piwa albo o wycieczke do wiednia. Pozdrowienia Wieden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beztroski1 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 cala reszte tez zapraszam. A tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Witam nowego Piwowara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 I ja witam nowego piwowara. Czy zacierasz czy narazie piwo z puszki warzysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 witka i powodzenia przy warzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danko Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Witam z Gdyni! Moja wielce szanowna Małżonka sprezentowała mi na okrągłą, 31 rocznicę moich urodzin zestaw do warzenia piwa I w taki właśnie sposób rozpocząłem swoją przygodę z warzeniem piwa. Jak dobrze pójdzie to na 32 urodziny wywali go na zbity pysk (zestaw znaczy się). Powodzenia i udanych warek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Cześć Tylko pogratulować takiej Małżonki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fcwojtul Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 I ja witam nowego piwowara. Czy zacierasz czy narazie piwo z puszki warzysz? No na razie tylko pucha. Pierwsza wyszła kiepska, ale z druga postaram się bardziej. Jeśli ta wyjdzie ok, to może wejdę na poziom wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danko Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Aaa... z Gdyni. Dopiero teraz zaóważyłem. Wtedy chyba za dużo Scottisch'a wypiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 I ja witam nowego piwowara. Czy zacierasz czy narazie piwo z puszki warzysz? No na razie tylko pucha. Pierwsza wyszła kiepska' date=' ale z druga postaram się bardziej. Jeśli ta wyjdzie ok, to może wejdę na poziom wyżej [/quote'] Tylko zacieranie !!!!! Witam i życzę cierpliwości i pozdrowienia dla Żonki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Witaj Zacieranie jest pracochłonne ale za to jakie przyjemne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi