Robert87 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Cześć!Szybkie pytanie. Czy do kega z rozebranym fittingiem da się podłączyć złącze TRI clamp?Jeśli tak, to czy do wszystkich rodzajów fittingiow (euro)? Wysłane z mojego TA-1053 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchelli Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Czy do wszystkich to nie wiem, ale ogolnie sie da, ma tak polaczony destylator, keg 50l, z wykreconym kegiem i za pomoca zlacza tri clamp podlaczam kolumne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Czy mógłbyś wrzucić foto tego połączenia?Wysłane z mojego TA-1053 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchelli Opublikowano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Nie ma mnie teraz w domu to nie moge zrobic zdjecia, ale na tej stroniehttps://destylatorymiedziane.pl/pl/kolumna-polkowa/99-redukcja-clamp-5907222624357.htmlSa zdjecia jak wyglada ta redukcja i jak to jest polaczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Teraz pytanie czy każdy keg do takiego połączenia się nadaje? W sensie czy fitting na to pozwala w każdym przypadkuWysłane z mojego TA-1053 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchelli Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 No wlasnie tego to nie wiem, ale od majfrenda za max 10pln kupisz pasujacy flansz, i ktos na pewno wspawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Ale ja właśnie nie chcę spawać... Chce do rozebranego fittingu podpiąć TRI clamp i wyciąć w kegu dno, obrócić go do góry dnem i tego zrobić kadź zacierna;)Wysłane z mojego TA-1053 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchelli Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Tez mialem identyczny pomysl kiedys, jedyna opcja zostaje sprawdzic to namacalnie czy bedzie pasowalo, przed skreceniem calosci bedziesz musiak tylko zeszlifowac gwint w kegu bo bedzie sie tam duzo syfu zbieralo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Wyciąć gwint to najmniejszy problem;) później trzeba to wypolerować Wysłane z mojego TA-1053 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchelli Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Okragly otwor to tez zaden problem, kolko filcowe, wiertarka i troche pasty Robert87 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi