Janciuncio Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Chmiel Pulawski dalem na cicha do polskiego ale (lubelski/marynka 62/72) i moje odczucia byly raczej mieszane... Teraz prosze o info co myslicie o zasypie na 25-30l: 6kg pale ale 62-30 72-30 78-10 I chmielenie Pulawskim... 50g na 60 (czy moze zmienic na marynke? 20g na 30 15g na 15 15g na 5-0 Drozdze mam s04 zebrane po 2 karmelowych wiec delikatny karmel powinien zagrac. Chmielic to jakos na zimno? Jakies pomysl? Ma to rece i nogi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Godzinę temu, Janciuncio napisał: Chmiel Pulawski dalem na cicha do polskiego ale (lubelski/marynka 62/72) i moje odczucia byly raczej mieszane... Teraz prosze o info co myslicie o zasypie na 25-30l: 6kg pale ale 62-30 72-30 78-10 I chmielenie Pulawskim... 50g na 60 (czy moze zmienic na marynke? 20g na 30 15g na 15 15g na 5-0 Drozdze mam s04 zebrane po 2 karmelowych wiec delikatny karmel powinien zagrac. Chmielic to jakos na zimno? Jakies pomysl? Ma to rece i nogi? Co Ciebie tak zmieszało? Drożdże po karmelu nie dadzą karmelu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janciuncio Opublikowano 15 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Dalem 100 na cicha i wyszedl zajzajer. Ciezko to bylo wypic. Jak chmielicie cicha Pulawskim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się