arTii Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Cześć. Nazywam się Arek czyli arTii z podkarpacia. Warzenie piwa to dla mnie nowość, do tej pory mocniejszymi trunkami się zajmowałem, ale i na ten napój nadszedł czas. mam nadzieję, że czegoś się tutaj nauczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchelli Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Witaj, a gdzie dokladniej mieszkasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arTii Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 W dniu 15.04.2020 o 17:15, Marchelli napisał: a gdzie dokladniej mieszkasz? Nie lubię opowiadać w internecie wszystkiego o sobie, więc tak ogólnie to 15km (jadąc drogą) od centrum Rzeszowa w kierunku południowo-zachodnim. Ogólnie przedstawiając się mówię że z Rzeszowa jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchelli Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 No to ja jakies 80km od centrum ale w dokladnie przeciwnym kierunku.Po prostu szukam kogos z okolicy co mozna by czasami cos wspolnie podzialac, czasami cos pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arTii Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Spoko - rozumiem Ja jestem bardzo początkujący - wczoraj uwarzyłem swoją pierwszą w życiu warkę. Stoi teraz grzecznie w fermentorze i mam nadzieję, że będzie pracowało ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchelli Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Ja wlasnie zaczynam gotowanie, wczoraj jedna, dzisiaj druga, nospoko to powodzenia, jak bys cos kiedys chcial to pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi