hetmanx Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Dziękuję za odpowiedzi. Dla mnie nie było to jakoś szczególnie kontrowersyjne, niemniej wolałem się upewnić. Różnie bywa z systemami zgłoszeniowymi. Przyklejam w takiej formie, w jakiej wydrukowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juniorek Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Jak się nie mylę to na stronie macie błędne terminy podane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklosz Opublikowano 13 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 2 godziny temu, Juniorek napisał: Jak się nie mylę to na stronie macie błędne terminy podane? Już nie (poprawione) Oczywiście jak zwykle mam grono spóźnialskich i zapominalskich - i jak zwykle poczekamy do poniedziałku na spóźnione przesyłki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juniorek Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Czy wiadomo coś na temat konkursu? W temacie cisza nawet nie wiadomo kto bierze udział ile osób i kiedy będą wyniki kto przechodzi so finału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklosz Opublikowano 20 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 (edytowane) Wyniki będą w niedzielę rano. Uprasza się o cierpliwość. Uczestnicy dostali info o otrzymaniu.wyslanego piwa. Lista startowa jest na https://pkpd.pl/ Edytowane 20 Listopada 2020 przez Miklosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATP Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Podacie dzisiaj wyniki eliminacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklosz Opublikowano 20 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 (edytowane) W dniu 20.11.2020 o 19:07, ATP napisał: Podacie dzisiaj wyniki eliminacji? Wyniki opublikowane na https://pkpd.pl/ Zwycięzcom gratulujemy, wszystkim uczestnikom dziękujemy. Metryczki wyślemy niezwłocznie po opracowaniu ich przez sędziów, nie prędzej niż za tydzień, nie później niż za miesiąc ? Edytowane 21 Listopada 2020 przez Miklosz publikacja wyników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juniorek Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 (edytowane) @Miklosz dyplomy są przewidziane dla zwycięzców? Jeżeli tak kiedy planujecie wysyłkę? Edytowane 24 Listopada 2020 przez Juniorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi