vettis Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Po otwarciu lekkie psykniecie. Pomimo 2 tyg. leżakowania w lodówce, poszło do kufla z kawałkami drożdży. Zmętnienie lekkie na zimno. W kolorze dość ciemne. W zapachu dominuje zapach drożdży/ alkoholu. W smaku słodkie, z lekkim posmakiem alkoholu i goryczki na końcu. Piana słaba, szybko się redukuje do słabego dywanika. Dzięki za piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Piwo przy chmieleniu na zimno dostało jakiejś infekcji. Nie dużej ale właśnie dającej takie trochę fuzlowe aromaty. Chmielu nie czułeś w aromacie/smaku? A chmieliłem 4 razy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Nie czułem aromatu chmielu, czułem drożdże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Nie czułem aromatu chmielu, czułem drożdże. No ciekawe to co piszesz. Muszę sprawdzić..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się