Cervezapapi Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Szanowni Pasjonaci Piwa! Dzień dobry wszystkim! Od 6 lat jestem piwowarem domowym. Ciężko mi zliczyć ile warek mam na koncie, ale staram się warzyć co miesiąc, - półtora. Dwa z moich piw zdobyły medale w jednym z konkursów piw domowych. Pasjonuję się głównie koźlakami, barrel agingiem, gruitami i piwami historycznymi. Pracuję również w jednym z browarów regionalnych. Forum traktuję jednak jako hobbystyczną część mojej pasji, dlatego nie będę poruszał tutaj tematów życia zawodowego. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie jak swojego ? Pozdrawiam! Piwu Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sredstvom Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Witaj w domu, Kolego! Cervezapapi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujasjedrek Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Część! Ja też tu nowy na forum ale ze skromnym juz doświadczeniem. ciekawy jestem gruitów. Sam chciałbym kiedys do tego podejść. Byc może samemu ziół nazbierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi