kopyr Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Dzisiaj piwko (lagerek) poszło do butelek i mam zamiar przetrzymać je w lodówce(9*) przez 6 tygodni potem z braku innych możliwości pomieszczenie z temp. 18-20* i pytanie :- czy ta temp. nie zaszkodzi mojej warce? Pewnie coś tam zaszkodzi, no ale co zrobisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 (edytowane) Niestety, takie są uroki mieszkania w bloku, ale myślę że da da się wypic może nawet ze smakiem. Edytowane 21 Sierpnia 2008 przez ro_y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Niestety, takie są uroki mieszkania w bloku, ale myślę że da da się wypic może nawet ze smakiem. Z pewnością. To, że Twój pils nie będzie taki czysty w smaku, nie znaczy, że się zepsuje. Pocieszę Cię, ja u siebie w piwnicy przy tych upałach też miałem prawie 18°C. Zimą zaś lekko powyżej 0°C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się