kopyr Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Dzisiaj piwko (lagerek) poszło do butelek i mam zamiar przetrzymać je w lodówce(9*) przez 6 tygodni potem z braku innych możliwości pomieszczenie z temp. 18-20* i pytanie :- czy ta temp. nie zaszkodzi mojej warce? Pewnie coś tam zaszkodzi, no ale co zrobisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 (edytowane) Niestety, takie są uroki mieszkania w bloku, ale myślę że da da się wypic może nawet ze smakiem. Edytowane 21 Sierpnia 2008 przez ro_y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Niestety, takie są uroki mieszkania w bloku, ale myślę że da da się wypic może nawet ze smakiem. Z pewnością. To, że Twój pils nie będzie taki czysty w smaku, nie znaczy, że się zepsuje. Pocieszę Cię, ja u siebie w piwnicy przy tych upałach też miałem prawie 18°C. Zimą zaś lekko powyżej 0°C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi