Maksu_GTC Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Witam, miałem zrobionego witbiera i chciałem z ciekawości go dodatkowo wyklarować. Dodałem wspomniany w tytule środek, MAXX TURBO KLAR 24H, i po napisanych 24h posmak gorzki i chemiczny. Jak się go pozbyć i gdzie popełniłem błąd? Wszystko zrobione według opisu na opakowaniu. Pozdrawiam, Maks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 witek i klar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas.IE Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 To za kare… ze chciales klarowac Witbiera primordial 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witur Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Ja się pytam PO CO ten klar ? Po co na siłę klarować piwo ? Ja jak widze hazy piwerko to od razu micha się cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi