grzwin Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 (edytowane) Hej! Mam pilne pytanie. Przygotowałem starter na drożdżach FM25, postępując jak zawsze - ponad doba na mieszadle, następniedo lodówki. Mimo całonocnego chlodzenia, ze starteru ulatniają się ciągle bąbelki gazu. Przy poprzednich starterach nie obserwowałem czegoś takiego. Czy wszystko jest w porządku? Edytowane 16 Sierpnia 2020 przez Grzegorz Wingert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuuu Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Jest ok. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzwin Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Dzięki serdeczne, w takim razie zadam je bez nerwów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chicken Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Mam ten sam dylemat. Czyli nie spodziewać się ani aromatu drożdżowego ani piany. Po prostu gazowany ekstrakt z tego wychodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi