george1255 Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 (edytowane) Cześć. Mam Kociołek "Lidlowy" v2. Kupiłem Malinę Zero W, mam kilka SSR 40a, LCD 20x4, kilka DS18b20. Chciałbym zbudować z tego CraftbeerPi. Da się to zrobić bez dodatkowej płytki? Będzie to działać? W planach mam zarządzanie grzałką w kociołku i sterować prędkością mieszadła z silniczka wycieraczek 12v. Jeżeli ktoś budował coś podobnego to poproszę o rady i podpowiedzi. Edytowane 2 Listopada 2020 przez george1255 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_Porzycz Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Ssra przerywaj na fazie a nie na N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george1255 Opublikowano 11 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Dzisiaj doczekało się obudowy, kilka dni temu testowe warzenie, pozytywne. SSR zgodnie z sugestia na fazowymWysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Janek_Porzycz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi